ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : тоалетна

Домаќин

domakin

Ако некој ви рече дека ја преживеал смртта и ве завитлава со приказни за тунели и бели светлини, да си знаете дека ве праи мајмун више него роналдињо кога дрибла… еве како вистински изгледа тоа искуство: Што бош филм ме задеси еден период да се понашам ко домаќин, ни сам незнам. Секое неделно утро косев трава, наводнував со црево и пријавував у ЕВН кога ќе рикнеше некоја канделабра. Комшиите пак се испотепаа чија ќерка да омажам… благодет нема што! Али ... повеќе »