ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : точак

Кај што е тенко, таму се кине

line 1

Тенка е границата меѓу пролет и лето во Скопје меѓу шампита и тровање меѓу „маче мое“ и “копиле себично“ меѓу црвено и жолто во четири сабајле во сабота меѓу точак по Партизанска и точак на Партизанска меѓу најбољи другар што ти зема од нутелата и душман меѓу жут картон и опомена меѓу ваздух и отров во Скопје меѓу добро дркање и лош секс меѓу семки на 31-ви и ѓезме на 1-ви меѓу потпросечна хигиена и сериозна инфекција меѓу Крива Паланка ... повеќе »