ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : утре

Од утре

keep-calm-and-do-it-tomorrow-61

Од утре не пушам… Од утре ќе штедам пари… Од утре не пијам… Од утре ќе бидам редовен на факс… Од утре не се коцкам… Од утре ќе ја затварам пастата за заби… Од утре не мислам на Неа… Од утре ќе го местам креветот… Од утре не искачам со мокра коса… Од утре ќе бидам одговорен… Од утре не спијам “уште 5 минути”… Од утре ќе живеам здраво… Од утре не глеам по туѓи жени… Од утре ќе баталам ... повеќе »