ќе пројде и петок, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : валентајн

Као…

Anti-Valentines-Day-Metal-Playlist

Вчера као да сањав нешо као денес е валентајн и као демек не е трифун… Као пијам утринско кафе спремено од тебе и као лежиш ти до мене… Као ја и ти сме заедно и као Тој и Таа никад не ни биле у нашите животи… Па као демек слепо веруваме у нас и секој заеднички ден као да е приказна за себе… Те гушкам најсилно као да е задњи момент од мојот живот и као да викам фала на ... повеќе »