ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : Водно

Помошен водич кроз слободно време

167012-football-manager-logo

На сите нам младите често ни се дешава да имаме фазла саат време и уште почесто ни се дешава да го скурцаме безвезе. Еве алтернативи за 60 минути: Пушти си озбилен албум и ислушај го озбилно. Истрчај пола саат и истуширај се. Направи си нешто асално за јадење. Прочитај озбилна статија во озбилна штампа. Јави ѝ се на женската да се опнете набрзинка, онака другарски или издркај и после дрмни цело чоколадо со епизода од серија. Напиши домашна за на ... повеќе »