ќе пројде и недела, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : водопад

Камперај

200134057-001

Чудна работа е мајов другарче… секоја година дежаву но на посебен начин. Убаво место закачивме овој пат… можда географски и етнографски глеано не беше најпогодно ама затоа *** (тоа зборчето за полова припадност шо не ми текиња у момент ) беше совршено. Прв комшија да ти биде женско друштво што незнае шатор да намести е добитна комбинација за искусен кампер ко мене. Уште скара немавме распалено, ги закотвивме шаторите еден до друг ко да се знаеме со години… …седнати во ... повеќе »

Колешино илегала

kolesino ilegala

Куремо ме е голем, ами дека ќе е мал, ка цел ден сум јал и пиво пијал. Ти му викаш стига, тај оште ти ставил, ами шо да праам ка никој не сам одбивал. Костене берам, Со дедо Лиска, Ја пола вреќа, тај цела а натискал. Водопади, природа, Сичко убаво, Тава не е шала, Уф Колешино илегала. повеќе »