ќе пројде и среда, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : војник

Германката

germankata

Ако прашате некој од копиљациве у маало, со сигурност ќе ви кажат дека и не сум баш некоја филмска ѕвезда, а уште помалку нивни херој. Но шо знае нашава холивудска омладина за квалитетни филмови со збунувачко сиже, изгубена перипетија и кулминација со немогучи расплет. Баш пред некој ден глумев у еден сличен врхунац шо ми се нема десено со години… можда од втора светска војна. Ко резервен војник наоружан со апарат, бев фатен и заробен у една подземна просторија во ... повеќе »