ќе пројде и недела, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : време

Помошен водич кроз слободно време

167012-football-manager-logo

На сите нам младите често ни се дешава да имаме фазла саат време и уште почесто ни се дешава да го скурцаме безвезе. Еве алтернативи за 60 минути: Пушти си озбилен албум и ислушај го озбилно. Истрчај пола саат и истуширај се. Направи си нешто асално за јадење. Прочитај озбилна статија во озбилна штампа. Јави ѝ се на женската да се опнете набрзинка, онака другарски или издркај и после дрмни цело чоколадо со епизода од серија. Напиши домашна за на ... повеќе »

Уште малку

uste malku

Времето како лицемер времето како брзинец времето како рассеана болка за тебе Времето како истоштувач како џелат времето како старец со бастум и артритис кога ти си ми во мислите, кога највеќе треба да те нема Времето како лек лек кој ме отупува, времето како кафе кое ме отрезнува Времето како страв од секундата и минутата и тебе во себе Времето како вечен непријател и спокој како грижлив момак со мирис кој смирува времето клето што минува Сигурна сум дека ... повеќе »