ќе пројде и недела, а ти уште си ми скарана...
Доскочици:

означени со : женска

Кошули

1

Чудна работа е ова со филозофијава… можеш да си тераш до сабајле и никој да не те разбере што збориш. Башка и лесно се станува филозоф, треба само да ја замениш суштинската фигура со некоја банална ствар и да напишеш збор два за неа… некои ова го викаат алузија. Еве на пример да ги зееме кошулите у мојот плакар… не дека сум ги имал којзнае колку у животов, ама сум можел да ги имам бар пет пати поише… ах пусти ... повеќе »

Гулабарство

gulabica

Гулабарство е стара еротска дисциплина која датира од времето на Адам и Ева, различна од поимот Голубарство. Имено се работи за страсни колекционери и љубители на Гулабици кои можеме да ги поделиме во 2 групи: – Олдскул Гулабари (квалитет пред квантитет) – Модерни Гулабари (квантитет пред квалитет) Како и да е, принципите, начинот на одгледување, страста и крајната цел се исти кај двата вида. Најбитно од се за сите идни Гулабари е да почнат да се занимаваат што порано со ... повеќе »